Coaching

‘Niet de dingen brengen ons in de war,
maar onze opvattingen erover’
(Epictetus, filosoof)

Persoonlijke aandacht – voor grote en kleine vragen
Heb je een (levens)vraag of een gedachte die je niet loslaat? Heb je te maken met stress,dilemma’s, uitdagende situaties of iets anders waar je niet uitkomt? Heb je een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt? Dit zijn stuk voor stuk onderwerpen waarbij je waarschijnlijk hulp kunt gebruiken.

Vragen, gedachten en gevoelens die je raken ‘Het begint bij jou!’
Ik bied je ruimte en aandacht om je persoonlijke verhaal te delen in een veilige omgeving. Waar je gehoord wordt, jezelf kunt zijn en om op verhaal te komen. Waar je je twijfels, frustraties, angsten en zorgen kunt uiten.

Het is goed om even los te komen van de dagelijkse hectiek van zowel werk als privé. Door samen te praten help ik je verder bij het vinden van je eigen antwoorden. Daardoor ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden waardoor je op eigen kracht weer verder kunt.

De gesprekken zijn gebaseerd op de filosofische levenskunst om zo meer gemoedsrust en een betere balans te vinden Het is geen therapie, het nu staat centraal.

Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten. Er is geen wachtlijst, dus je kunt snel terecht voor een afspraak.

Samen praten biedt rust en vergroot je eigen regie
Je gepieker neemt af, je ervaart meer rust en je ontdekt waar je wel en geen invloed op hebt. Wat je zelf kunt doen om weer verder te kunnen. Een paar gesprekken zijn vaak al voldoende om met energie de volgende stap te nemen in de uitdaging waarvoor jij staat.

Ontdek wat een filosofisch gesprek jou kan bieden en bel voor een gratis kennismakingsgesprek
Heb je belangstelling? Wil je meer weten? Dat kan.

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw specifieke vragen en wensen. Heb je het gevoel dat ik je verder kan helpen, dan maken we samen verdere afspraken.  Je kunt mij bereiken op 06 – 249 420 69 of stuur een berichtje naar info@filosofie.niranyana.nl.
Ik hoor graag van je.

Vergoeding
Vaak zijn werkgevers bereid om de kosten van gesprekken te vergoeden, informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. ZZP’ers kunnen filosofische gesprekken vaak aftrekken van de belasting.Tarieven op aanvraag.